"Filloi sulmi mbi postblloqet e ngritura në rrugët Grushevsjaka, Ljuteranskaja, ajo e Bankës dhe Shellkoviçnaja. Ne po shkojmë atje", - deklaroi lideri i Partisë "Svoboda" ("Liria") Oleg Tjagnjibok.

"Protestuesit e ndodhur pranë godinës së Kabinetit të ministrave i rrethuan dhe filluan t’i spostojnë prej andej. Nisi gjithashtu edhe çmontimi i barrikadave", - njofton në Twitter @Dbnmjr nga vendi i ngjarjes.