Avioni po fluturonte nga Magnitogorsku për në Moskë. Fatmirësisht, të lënduar nuk ka.

Shkaqet e aksidentit po hetohen. Në bordin e avionit ndodheshin 48 pasagjerë dhe 5 anëtarë të ekuipazhit. Sipas informatave paraprake të policisë së trafikut, avionit nuk iu hap shasia e majtë. Avioni u rimorkiua në pistën rezervë të aeroportit.