Përhapje tymi është evidentuar edhe në stacionin "Serpuhovskaja". Nuk ka patur evakuim të pasagjerëve, si dhe nuk është kufizuar lëvizja e trenave.

Shkak i përhapjes së tymit u bë lindja e një vatre të vogël zjarri brenda në tunel. Aktualisht ai është shuar.