"Kjo është e vetmja mënyrë për të treguar arsye të shëndoshë në situatën e krizës së mprehtë politike në vend. Mos bëni budallallëqe, mos e fusni veten dhe gjithë vendin në qorrsokak. Mos ndani fatin e diktatorëve që morën arratinë njëherë e përgjithmonë nga vendet e tyre", - deklaroi deputeti.