Kompania ka në plan të rifillojë prodhimin e makinës së famshme "Saab 9-3". Me kalimin e kohës bordi drejtues i koncernit synon të fillojë prodhimin e automjeteve elektrike, të bazuara në modelin e sipërpërmendur.

Vitin e kaluar Saab u ble nga grupi suedezo-kinez investitorëve National Electric Vehicle Sweden (Nevs) dhe në shtator të këtij viti njoftoi sërish mbi rifillimin e prodhimit të automobilave.