Ky lajm është përcjellur nga portali Comments.UA, që citon burime në selinë e tre partive kryesore të opozitës - "Batkivshina", "UDAR" dhe "Svoboda".

"Ky Kabinet ministrash do të jetë teknik dhe i përkohshëm, - tha një burim në një nga partitë opozitare. - Kjo qeveri duhet të bëhet një lloj ndërmjetëse mes qeverisë ekzistuese dhe qeverisë së re, e cila do të krijohet pas zgjedhjeve të parakohshme presidenciale".