Protestuesit po përforcojnë barrikadat rreth perimetrit të zonës ku po mbahet mitingu.

Në shesh janë vendosur shumë tenda të mëdha ushtarake. Brenda në këto tenda ka soba, ku njerëzit mund të ngrohen. Në afërsi të tendave patrullojnë disa ambulanca.

Protestuesit kërkojnë zgjedhje të parakohshme presidenciale dhe parlamentare si dhe dorëheqjen e qeverisë.