"Aktualisht në botë ata (avionët pa pilot, drones) po përdoren gjithnjë e më gjerësisht. Ne nuk do të veprojmë ashtu siç po bëjnë vendet e tjera", - tha Vladimir Putin. "Kjo nuk është një lojë kompjuterike, këto janë komplekse serioze ushtarake: edhe sulmuese, edhe zbulimi, dhe është mëse e qartë që ata kanë një perspektivë mjaft të mirë", - vuri në dukje Kryetari i shtetit rus.