Anastasia është 24 vjet, ajo është diplomuar në Universitetin Kombëtar të Vladimirit, dhe aktualisht studion në Institutin e Moskës e televizionit dhe radios për prezantuese. Anastasia praktikon artet marciale, si dhe i pëlqen gjithashtu të gatuajë.

Ajo është e gjatë168 cm, parametrat e figurës së saj 88-60-91. Kredo e saj në jetë - "Nuk ka rëndësi se sa ngadalë ti lëviz drejt qëllimit, kryesorja - mos u ndal, rrugën e përballon vetëm ai që ec".