Të dielën Kryeministri i Ukrainës Nikollai Azarov tha se Moska ka premtuar të rishikojë çmimin e gazit pasi Kievi të refuzojë nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asocimit me BE-në.

Kuprijanov deklaroi se nuk di asgjë në lidhje me premtimet e bëra Qeverisë së Ukrainës dhe i këshilloi të interesuarit që për marrjen e përgjigjes t’i drejtohen vetë Nikollai Azarovit.