"Ne ia kemi kërkuar me këmbëngulje të madhe Federatës Ruse rishikimin e kësaj kontrate. Tashmë e kemi marrë një premtim të tillë dhe shpresojmë ta zbatojmë atë në rrjedhën e negociatave", - tha Azarov.