Ishulli me sipërfaqe prej 4.5 hektarësh ndodhet 80 kilometra në veri të New York City. Në këtë ishull ka një kompleks ndërtesash, të projektuara nga arkitekti i preferuar i Pitt Frank, Lloyd Wright, si dhe një pistë për uljen dhe ngritjen e helikopterëve. Kostoja e ishullit është afërsisht 20 milionë $.

Jolie dhe Pitt bashkëjetojnë në martesë që nga viti 2005 dhe po rrisin gjashtë fëmijë, tre prej të cilëve të adoptuar. Në vitin 2011 aktorja i dhuroi Brad Pitt me rastin e ditëlindjes një ujëvarë në Kaliforni. Aktori do të mbush 50 vjeç më 18 dhjetor.