"Policia arrestoi sot 40 persona, të cilët janë dërguar në stacione policore. Me disa nga ata janë duke u kryer tani veprime hetimore në godinën e Pallatit të Kulturës dhe Shkencës. Organet e zbatimit të ligjit nuk përjashtojnë mundësinë që pjesëmarrësve të aksionit t'u paraqiten akuzat për depërtim të paligjshëm në territor të huaj", - njoftoi përfaqësuesi i policisë polake.