"15 luftëtarë të forcave të mbrojtjes kombëtare u vranë në përleshjet kundër militantëve të grupeve "Shteti Islamik i Irakut dhe Levantit", "Fronti al-Nusra" si dhe islamistëve të tjerë në lindje të provincës Aleppo", - thuhet në deklaratën e aktivistëve të të drejtave të njeriut.

Ushtria siriane ua mori "Bazën 80" rebelëve gjatë fundjavës.