Sipas njoftimeve paraprake, sipërfaqja e përhapjes së zjarrit është rreth 4.000 metra katrore.

Dëshmitarët okularë njoftojnë mbi përhapjen e një tymi të zi mbytës dhe erës së fortë të produkteve të djegies. Detaje të tjera tani për tani nuk bëhen me dije.