Në Motor Show-un e këtij viti marrin pjesë 32 kompani japoneze dhe të huaja.

"Tokyo Motor Show" zhvillohet 1 herë në çdo dy vjet që prej pothuajse një gjysmë shekulli. Ekspozita e parë e automjeteve në kryeqytetin japonez u hap në vitin 1954.