"Byroja Politike e Koalicionit Kombëtar nuk është mbledhur ende për të diskutuar vizitën në Moskë. Ajo i transmetoi palës ruse se nuk është kundër vizitës dhe se problem mbetet vetëm koha e saj. Periudha e propozuar nga pala ruse (18-21 nëntor) është e papërshtatshme për Kreun e Koalicionit, Ahmad Jarba, i cili do të jetë i zënë me punë në këto ditë. Do të shqyrtohet mundësia për dërgimin e një delegacioni në Rusi, por jo në nivelin e Kreut të Koalicionit", - tha Badr Jamus.