I dyshuari nuk e pranoi krimin, siç nuk pranoi dhe të japë shpjegime, çka e shtyu prokurorinë të kërkojë marrjen e tij nën arrest të përkohshëm.

Akuzat janë ngritur kundër 17 demonstruesve. Gjykata ka dënuar tashmë disa persona me gjoba dhe punë të detyruar në shërbim të komunitetit. Një person i përfshirë në protesa mori një dënim me burg.