Sipas zakoneve lokale, dhëndëri i solli familjes së nuses si dhuratë për martese verë, sende shtëpiake si dhe të holla me një shumë prej 1.5 milionë $ (pesha e të cilave arrinte 102 kg). Familja e nuses si prikë bleu 10 makina "Maserati", "Mercedes" dhe marka të tjera prestigjioze.