Truri i pacientes vdiq si pasojë e insultit, të cilin ajo e kaloi në javën e 15-të të shtatzënisë. Mjekët mbajtën gjallë fëmijën dhe nënën e tij për 3 muaj.

Lindja vërtetë ishte e parakohshme, por, si përfundim, fëmija lindi krejtësisht i shëndetshëm.