"Përveç kësaj, ia vlen të përmendet se organet ruse të zbatimit të ligjit kanë punuar jashtëzakonisht mirë duke përforcuar menjëherë pas ngjarjeve në Varshavë mbrojtjen e Ambasadës polake në Moskë dhe, si përfundim, i kapën menjëherë shkelësit e ligjit. Prandaj, çfarëdolloj "paralelesh" nuk janë aspak me vend këtu", - shtuan në dikasterin diplomatik rus.