Por ai pranoi se incidenti në Ambasadën ruse në Varshavë "ishte më masiv" se sa ai në Ambasadën polake në Moskë.

Sipas fjalëve të Kryeministrit, taktika e zgjedhur këtë vit nga policia, e cila u përpoq të rrinte larg marshimit dhe të ndërhyjë vetëm në rast nevoje, në mënyrë që të mos irritonte me praninë e saj pjesëmarrësit në aksion, "rezultoi të ishte e paefektshme", megjithatë "solli më pak humbje materiale dhe më pak lëndime".