Bisedimet u zhvilluan gjatë vizitës së delegacionit kinez në qendrën e kërkimit dhe prodhimit të turbinave me gaz "Saljut" më 31 tetor të vitit 2013.

Ndërmarrjet kineze ende nuk janë në gjendje të zhvillojnë sistemet e veta shtytëse (të vrullit)për avionët luftarakë, të cilët duhet të kenë një kapacitet të lartë. Shumica e pajisjeve të aviacionit kinez, që eksportohen jashtë vendit, pajisen me blloqe shtytëse të prodhuara në Rusi.