"CAHAL nuk do të tolerojë kurrsesi përpjekjet që i sjellin dëm qytetarëve të Izraelit dhe ushtarëve izraelitë dhe do të vazhdojë të ndërmarrë operacione antiterroriste. Ne mendojmë se përgjegjësia për sulmin bie mbi organizatën terroriste "Hamas" - thuhet në një deklaratë të shërbimit për shtyp.