Dy djem të rinj u dënuan për fyerje dhe shkelje të imunitetit të policëve. Njëri prej tyre do të duhet të kryejë punë të detyruar në shërbim të komunitetit për gjashtë muaj, ndërsa i dyti ia hodhi me një gjobë prej rreth 460 $.