Nuk ka informacion lidhur me faktin nëse iu shkaktuan dëme apo jo ndërtesës së misionit diplomatik.

Incidenti ndodhi në sfondin e trazirave të fundit që patën vend pranë Ambasadës ruse në Varshavë. Huliganët polakë goditën ndërtesën e misionit diplomatik rus me petarda, kokteje Molotov dhe gurë. Në rrethimin e Ambasadës ruse demonstruesit dogjën kabinën e rojes.