Polonia është e interesuar për sistemet raketore "Barier" të zhvillimit të byrosë konstruktore të Kievit "Lluç".

Sistemi raketor antitank "Barier" është projektuar për t'u instaluar në automjete të blinduara dhe motoskafë të blinduar. Ai është i aftë të godasë objektivat në distancë deri 5 mijë metra dhe i pajisur me sistem gjysmë-automatik shënjimi me lazer. Raketat "Barier" kompletohen me mbushje kumulative tandem, të cilat mundësojnë shpimin e blindimin me mbrojtje dinamike deri në 800 mm.