Disa qindra njerëz kërkuan dorëheqjen e qeverisë dhe Presidentit.

Demonstruesit u përpoqën t’i afrohen Presidentit të Francës, por nuk mundën të arrijnë dot deri tek Kryetari i shtetit. Efektivët e policisë dhe rojet e sigurisë i zmbrapsën ata. Rreth 70 vetë janë arrestuar.