Për këtë njofton në Twitter zyrtar i ekipit katalonas.

Sot gjatë ditës argjentinasi iu nënshtrua një ekzaminimi mjekësor, pas të cilit u bë e ditur periudha e nevojshme për rehabilitimin e sulmuesit.

Lionel Messi dëmtoi këmbën në lojën e ekipit spanjoll me "Betis". Ky takim u mbajt më 10 nëntor në Sevilje dhe përfundoi me fitoren e Barcelonës me pikavarazh 4:1. Lionel Messi doli në formacion që në përbërjen startuese të lojtarëve, por u zëvendësua që në minutën e 23-të.

Futbollisti argjentinas për herë të dytë gjatë këtij sezoni ka dëmtuar këmbën. Për shkak të këtij dëmtimi Lionel Messi ka munguar gati 3 javë në shtator dhe tetor të vitit 2013.