Në të është postuar edhe një foto e helikopterëve.

Para fundit të këtij viti pritet furnizimi i Irakut edhe me 30 helikopterë të tjerë të këtij lloji. Iraku planifikon t’i përdorë helikopterët rusë për mbrojtjen e kufijve dhe luftën kundër terroristëve. Kontratën me një vlerë prej 4.3 miliardë $ Moska dhe Bagdadi e nënshkruan në vitin 2012.