Si rezultat i incidentit nuk ka pasur të viktima apo të plagosur. Me sa duket kishte difekt motori i avionit.

Në bordin e aeroplanit ndodheshin 26 persona, duke përfshirë edhe 4 anëtarë të ekuipazhit. Aktualisht po përcaktohet vendi i uljes së tij dhe të gjitha rrethanat e ngjarjes së ndodhur. Në vendngjarje po dërgohet helikopteri "Mi-8".