Ekuipazhet e anijeve kanë praktikuar tashmë ndërveprimin për shkëmbimin e informacionit në lidhje objektivat e shoqëruara për krijimin e një tablloje të unifikuar të situatës në ajër dhe mbikëqyrjes sipërfaqësore.