Brenda ndërtesës kishte ushtarakë sirianë, ndër të cilët ka viktima dhe të plagosur.

Dëshmitarët okularë rrëfyen se në Es-Sweida pas sulmit terrorist u dëgjuan të shtëna. Aktualisht nuk janë bërë me dije detaje të tjera.