Të martën rekordi i temperaturës nuk u arrit vetëm për 0.3 gradë dhe ishte +10 gradë Celsius.

"Meqenëse deri në fund të ditës temperatura ka tendencë të rritet, ne nuk përjashtojmë mundësinë që ajo të arrijë deri në +14 gradë Celsius, por madje dhe deri në +15 gradë", - tha eksperti i qendrës së parashikimit të motit "Phobos".