Në këtë bazë do të kalojnë të gjitha fazat e krijimit dhe punës me avionët pa pilot: nga zhvillimi dhe prodhimi e deri tek fluturimet testuese dhe shërbimet e ofruara pas shitjes së tyre. Një bazë e tillë do të bëhet e para në Kinë në llojin e saj, sipërfaqja e së cilës është 14.400 metra katrorë.

Pas fillimit të punës së bazës me kapacitet të plotë në vitin 2015 priten të ardhura në një total prej 1,6 miliardë $, në vitin 2020 - 4,8 miliardë $, ndërsa në vitin 2025 - 16,1 miliardë $.