"Unë as që e marr në konsideratë mundësinë e largimit nga Italia", - tha ish-Kryeministri gjatë bisedës me gazetarin.

Aktualisht ndaj ish-Kryeministrit vazhdon shqyrtimi i disa çështjeve të tjera gjyqësore dhe hetimore. Gjykata e Shkallës së Parë e Milanos e dënoi atë në qershor me 7 vjet burg për të ashtuquajturën "çështja Ruby".