Si rezultat i aksidentit pesë persona u shtruan në spital.

Sipas portalit kanadez Canoë, vetëm 7 persona u lënduan, por dy prej tyre nuk pranuan të hospitalizohen. Disa prej tyre u lënduan gjatë zbritjes nëpërmjet dyshekëve me ajër të evakuimit, të tjerët u helmuan me monoksid karboni.

Zjarri ra në kompartamentin e bagazheve të avionit "Boeing 767". U deklarua evakuimi i 250 pasagjerëve dhe ekuipazhit të avionit. Shërbimet e emergjencës, që mbërritën në kohë në vendngjarje, arritën ta shuanin shpejt zjarrin.