Shumë debutime gjatë koncertit salla i përshëndeti me ovacione, e ngritur në këmbë.

Në emër të Radiokompanisë "Zëri i Rusisë", e cila është partnere mediatike e Ansamblit, diploma për kontributin e jashtëzakonshëm në zhvillimin e marrëdhënieve kulturore midis Rusisë dhe Polonisë iu dorëzua organizatorit u të turneve polake të tij, Piotr Skulski.

Pas Polonisë trupa e Ansamblit do të vizitojë gjithashtu edhe 10 qytete në Gjermani, Republikën Çeke dhe Sllovaki.