Në marshim marrin pjesë përfaqësues të organizatave të ndryshme, duke përfshirë lëvizjen "Rusët", Partia e paregjistruar Nacional-Demokratike, shoqatat e kozakëve, si dhe tifozë të futbollit.

Është planifikuar që pas marshimit në miting nacionalistët do të prezantojnë programin e përbashkët për të gjitha lëvizjet e krahut të djathtë.

Nuk janë vërejtur shkelje të rendit publik.