Autoritetet e Moskës ranë dakord për zhvillimin e "Marshimit rus" me pjesëmarrje në të deri në 15 mijë vetë.

Siç njoftohet, disa njerëz janë ndaluar nga policia për shkak të hedhjes me zë të lartë të parullave naziste dhe përdorimit të simboleve të ndaluara në posterat e tyre. Në përgjithësi aktiviteti në fjalë po zhvillohet pa incidente.

Organizatorët e tubimit të nacionalistëve "Marshimi rus" njoftuan në lidhje me anulimin e tij për shkak të motit të keq.