"Marshimet ruse" janë organizuar edhe në Nizhnij Novgorod, Krasnodar, Ekaterinburg dhe, për herë të parë, në Ufa dhe Habarovsk.

Gjithashtu sot zhvillohet edhe forumi publik "Uniteti i Rusisë në solidaritetin e qytetarëve rusë. Kundër ksenofobisë dhe nacionalizmit". Ai është organizuar me iniciativën e aktivistëve të të drejtave të njeriut si një përgjigje e shoqërisë civile ruse ndaj "Marshimit rus".