Uashingtoni ka ndërmend të furnizojë Forcat e Armatosura izraelite me 6 nga këta avionë, deklaroi Shefi i Pentagonit, Chuck Hagel.

Në sajë të kthimit të motorëve të tij me helika në drejtim horizontal tiltrotor-i mund të ngrihet në ajër dhe të ulet si helikopter, si dhe të fluturojë si avion.