Ditën e enjte ai i shtroi darkën e fundit Kryetarit të shtetit francez, François Hollande.

Në kuzhinë Bernard Voson erdhi 40 vjet më parë, atje atë e dërguan gjatë kohës së kryerjes së shërbimit ushtarak. Më pas gradualisht ai arriti gradën e Shefit kryesor të kuzhinës.

Bernard Voson i është dashur të përshtatet me shijet e çdo Presidenti të Francës. Në këtë mënyrë, sipas fjalëve të tij, Zhak Shirak ishte adhurues i mishit, presidentët e tjerë preferonin produktet e detit, Nicolas Sarkozy mbante dietë, ndërkohë që François Hollande i pëlqen ushqimi dhe ai nuk e fsheh një gjë të tillë.