Avioni i linjës ajrore "Capital Airlines" u detyrua të bëjë një ulje emergjente në qytetin e Nanchang. Pasagjerët dhe anëtarët e ekuipazhit u evakuuan. Aktualisht, po kryhet kontrolli i avionit.

Përveç kësaj, dy avionë të tjerë të kompanive ajrore "Southern China Airlines" dhe "Szechwan Airlines" morrrën mesazhe të ngjashme. Ata kryen një ulje emergjente. Aktualisht nuk ka detaje të tjera.