"Gjithnjë e më shumë interes ndaj forumit po tregojnë partnerët e huaj. Ndërkohë që sistemi ynë inovativ po bëhet më i hapur jo vetëm për kompanitë ruse, por edhe për partnerët evropianë, amerikanë dhe aziatikë. Përveç kësaj, ne shohim rritjen e aktivitetit të atyre që punojnë jo vetëm në kryeqytetet e veprimtarisë shkencore dhe inovatore, por edhe në shumë rajone të tjera të Rusisë", - tha Arkadi Dvorkoviç.