"Janë realizuar lëshimet e raketave balistike, është vënë në funksionim sistemi i Mbrojtjes kundërajrore dhe Mbrojtjes antiraket. Të gjitha lansimet u realizuan normalisht, të gjitha objektivat e përcaktuara u goditën në shenjë", - tha ai.

Kontrolli i parë i papritur në 20 vjet u zhvillua në Qarkun Ushtarak Qendror në mes të shkurtit të këtij viti, ai u pasua nga disa ngjarje të tjera të ngjashme të përmasave të ndryshme.