Ajo ka kaluar tashmë testet klinike dhe ka treguar rezultate të mira. Aktualisht kjo vaksinë i injektohet pacientit në fazën e tretë ose të katërt të kancerit, duke rritur kohëzgjatjen e jetës së tij më shumë se dyfish.

Hapi i ardhshëm - përdorimi i saj në fazat e hershme të sëmundjes. Vaksina vepron kundër disa llojeve të kancerit: kancerit Colorectal, të gjirit dhe prostatës. Instituti është i gatshëm për hedhjen në treg të preparatit.