"Tek ne ekziston komunikimi qeveritar, i cili siguron nivelin e duhur të privatësisë dhe sigurisë së bisedave. Dhe masa për mundësimin e sigurisë në nivelin e duhur merren gjithmonë, pavarësisht nga skandalet dhe situatat e tjera", - tha Dimitri Peskov.