"Rusia dhe Ekuadori bashkëpunojnë me sukses në luftën kundër krimit të organizuar dhe trafikut të drogës. Synojmë që të vazhdojmë të bashkëpunojmë në mënyrë aktive në luftën kundër financimit të terrorizmit, legalizimit të të ardhurave kriminale të përftuara ilegalisht dhe krimit kibernetik", - tha Vladimir Putin.

Ai shtoi se Rusia është e interesuar në zgjerimin e kontakteve me organizatat rajonale në Amerikën Latine.