Sipas njoftimeve, një epror i policisë kryeqytetase është plagosur si pasojë e një shpërthimi. Gjithsej gjatë grevës në të gjithë vendin kanë humbur jetën 15 persona.

Opozita kërkon që qeveria e vendit të japë dorëheqjen dhe që qeverisja e vendit deri para zhvillimit të zgjedhjeve t'i besohet një administrate neutrale jo partiake.